Scaune pentru petrecerea de nuntă. Cum creezi un ambient de vis?

Poate nu te-ai gândit la asta, dar scaunele sunt foarte importante în cadrul unei nunți. Într-adevăr, fiecare detaliu contează pentru a avea o nuntă de vis, dar scaunele sunt esențiale pentru a asigura confortul invitaților tăi.

Mai mult decât atât, ele reprezintă o parte esențială pentru atmosfera și ambientul pe care vrei să îl creezi. Multe persoane uită de acest aspect, iar ele se concentrează pe alte detalii care nu sunt neapărat atât de importante, cum ar fi ce bijuterii și accesorii de la Tiffany să poarte. Dar atunci când invitații vor intra în sala de nuntă, aceștia vor analiza absolut toate detaliile, iar scaunele vor face parte din decorul principal, fiind unul dintre primele lucruri pe care ei îl vor observa.

Cum creez un ambient de vis?

Dacă nu ai angajat un profesionist care să organizeze întregul eveniment, cel mai important aspect pentru un decor de nuntă deosebit este să ai un plan bine pus la punct și să iei în considerare absolut toate detaliile. În ultimii ani, am observat cum se folosesc din ce în ce mai des scaune chiavari, pentru a avea un decor de nuntă cumva rustic, dar totodată să ofere o atmosferă și un ambient elegant. 

Într-un fel sau altul, depinde și de gusturile pe care le ai tu, dar și de modul în care îți implementezi ideile. Contează cât de mare este sala de nuntă, cum ornezi masa, ce scaune folosești, tipul de draperii, ce accesorii porți, și așa mai departe. Organizarea unei nunți poate fi un proces migălos, în care fiecare aspect contează, dar poate fi totodată o experiență unică, unde ai capacitatea să înveți noi aptitudini și să modelezi abilitățile preexistente.

Nu pot folosi aceleași scaune pentru cununia religioasă, civilă și pentru petrecerea de nuntă?

Ar trebui să îți pui următoarea întrebare: vrei ca pozele tale de la nuntă să ofere aceiași atmosferă, atât la cununia religioasă și civilă, cât și la petrecerea de nuntă? Probabil că răspunsul este nu, iar în acest caz cred că este lesne de înțeles ce ar trebui să faci. Indiferent dacă vorbim de scaun chiavari sau nu, fiecare experiență trebuie să fie diferită, deoarece nunta în sine reprezintă un eveniment unic în viață pentru mire și mireasă. 

La urma urmei, e alegerea ta ce vrei să faci, dar dacă tot investești o sumă considerabil de mare, de ce nu ai avea ca întreaga experiență să fie deosebită și unică? Nu trebuie să te complici neapărat cu detaliile, poți opta către un decor de masă și o nuntă simplă. Contează modul în care asortezi toate elementele din decorul de nuntă, iar ele trebuie să fie într-o armonie perfectă pentru a afecta în mod sentimental invitații.

Concluzii

Scaunele de nuntă au un impact mult mai mare decât ai crede asupra întregului ambient. Multe persoane omit acest detaliu și se mulțumesc cu orice model disponibil. Dar după cum am spus și mai sus, absolut toate elementele sunt importante, iar cel mai mic detaliu care nu își are locul în planul tău, poate avea un impact devastator asupra întregii atmosfere din sala de nuntă.

Comments

mood_bad
  • Momentan nu exista niciun comentariu. Fii tu primul!
  • chat
    Add a comment