Evenimentul de lansare a brand-ului de genți ALLUXURI

Garden party marca We Do Wow Events

Evenimentul de lansare a brand-ului de genți ALLUXURI a avut loc într-o atmosferă de poveste, cu decoruri tomnatice și un cadru intim, în data de 9 octombrie 2020, într-o elegantă grădină bucureșteană. Brand-ul ALLUXURI este un nou brand de genți de lux fabricate din piele naturală, în Florența, Italia.

Caracteristici definitorii ale brandului de genți ALLUXURI

Conceptul ALLUXURI se bazează pe nevoia de afirmare și recunoaștere a femeii moderne într-o lume aflată în continuă schimbare. Din colecția de genți ALLUXURI fac parte atât modele de genți care respectă trendurile actuale, identificate la cele mai importante târguri de modă din Europa, desfășurate în țări precum Franța și Germania, dar și piese cu un design atemporal, care se transformă în timp în comori ale familiei, de care se pot bucura mai multe generații de femei.

Calitatea, originalitatea și diversitatea sunt trei din cele mai importante caracteristici care definesc brandul ALLUXURI. Fabricate în totalitate din piele 100% naturală și cu un aspect remarcabil, gențile ALLUXURI sunt disponibile în mai multe variante, ce reușesc să satisfacă așteptările chiar și celor mai pretențioase fashioniste.

Un garden party de excepție și invitați celebri

Se poate spune despre lansarea brandului ALLUXURI că a fost un garden party tomnatic prin desăvârșire. Agenția We Do WOW Events în colaborare cu Băiatul cu Flori au organizat un eveniment outdoor cu preparate culinare de sezon, frunze și flori de toamnă ca decor și bineînțeles, invitați cu greutate în lumea divertismentului online și offline românesc.

Câteva personalități care au spus prezent la evenimentul de lansare a brandului ALLUXURI au fost: Gina Chirilă, Bogdan Vlădău, Sensy și Cornelia Rednic din partea cărora gențile și conceptul ALLUXURI au primit un feedback pozitiv și cuvinte de laudă.

Startul petrecerii s-a dat de la ora 18:30, iar distracția a continuat și după lăsarea serii, atmosfera fiind întreținută de o muzică ambientală în ton cu nostalgia anotimpul, lumini calde, dar și un discurs înflăcărat din partea fondatorilor brandului și a organizatorilor evenimentului.

De unde pot fi cumpărate gențile ALLUXURI?

Site-ul oficial ALLUXURI este activ, a înregistrat deja primele comenzi și arată la fel de bine ca produsele pe care le comercializează. Din dorința de a simplifica pe cât posibil procesul de selecție și achiziție a genții preferate, fondatorii brandului s-au concentrat pe dezvoltarea unui site simplu de navigat, unde fiecare model de geantă este bine pus în valoare în fotografii profesionale, imortalizate într-un cadru natural, în care îți este ușor să-ți imaginezi cum pot fi purtate gențile ALLUXURI.

Gențile ALLUXURI sunt mai mult decât simple accesorii menite să simplifice pentru femei transportul necesităților dintr-un loc în altul. Ele sunt o dovadă palpabilă a statutului pe care femeile de succes îl au în societate, adăugând imaginii lor un plus de eleganță, rafinament și personalitate.

Parteneri: Gala Catering, Sweet Land, We Do Wow Events

Credit foto: CristalStudio

Comments

mood_bad
  • Momentan nu exista niciun comentariu. Fii tu primul!
  • chat
    Add a comment