Termeni si conditii

Bine ati venit pe website-ul www.wowevents.ro!

 1. Precizări:

Compania se refera la proprietarul website-ului www.wowevents.ro.ro, S.C. By Carmen Events S.R.L., al carui sediu social este stabilit in Bucuresti, Strada Intr. Jean Steriadi 12, CUI 27689781, email [office @ wowevents.ro]

Vânzător: Furnizor servicii cu cont pe Site

Utilizator: orice persoană care intră pe site-ul https://wowevents.ro/

Cumpărător: orice persoană fizică sau juridică care achiziționează produse de pe site-ul https://wowevents.ro/

Bunuri/produse: produsele existente în magazinul online https://wowevents.ro/  puse la dispoziția cumpărătorului prin vânzare online.

Comanda online: intenția cumpărătorului de a achiziționa unul sau mai multe produse din magazinul online. Această intenție se concretizează prin acordul clientului de a plăti suma/sumele produsului/produselor în cauză și acordul vânzătorului de a le livra.

Comanda confirmată: odată efectuată comanda online, cumpărătoul va primi din partea https://wowevents.ro/  confirmarea că produsul/produsele dorite vor fi livrate, după validarea datelor de identificare și detaliilor cerute în prealabil.

Cont client: în vederea achiziționării produselor dorite, clienții magazinului trebuie să își creeze un cont care cuprinde informațiile de identificare (nume, prenume, telefon), adresa de livrare a produsului și/sau cea de facturare, plus condițiile de facturare: persoană fizică sau juridică.

Client nou: Cumpărătorul care își face pentru prima oară un cont de client pe site-ul https://wowevents.ro/

 1. Obligațiile părților:

Vânzătorul se obligă:

 • să actualizeze ofertele, prețurile și produsele/stocurile de pe site
 • să ofere, la cerere, informații gratuite legate de produse, procesul de fabricare, termene de valabilitate, ingrediente utilizate etc.
 • să livreze produsul către client la adresa indicată de acestasă ambaleze produsul în mod corespunzător

Cumpărătorul se obligă:

 • să respecte specificațiile producătorului legate de depozitarea produsele cumpărate, perioada optimă de consum după desigilare – recomandăm ca produsul să fie consumat în maximum 30 zile de la deschidere
 • să păstreze produsul înainte și după desigilare în loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă
 • să acorde atenție eventualelor ingrediente despre  care știe că ar putea fi alergic
 • să achite contravaloarea produsului și a serviciului de livrare.
 1. Dreptul de proprietate intelectuală și alte specificații:

Toate semnele grafice, inclusiv logo, precum și denumirea site-ului sunt proprietatea  wowevents.ro și nu pot fi folosite fără acordul în prealabil al deținătorului.

Nicio informație existentă pe site-ul https://wowevents.ro nu poate fi folosită de utilizatori în scopuri comerciale, fără a primi acordul scris al proprietarului.

Încercările de modificare a site-ului, fără acordul scris al proprietarului, se sancționează conform legii.

Wowevents.ro este deținătorul tuturor informațiilor existente pe acest site, respectiv și a designului site-ului, imaginilor și funcționalităților acestuia.

Wowevents.ro nu poate fi făcut responsabil pentru informații greșite care pot apărea pe site, din erori care nu îi aparțin, și care pot aduce prejudiciu utilizatorilor/cumpărătorului.

Wowevents.ro are dreptul de a modifica informațiile existente pe site, fără a comunica în prealabil utilizatorilor săi.

Toate promoțiile existente pe wowevents.ro sunt disponibile în limita stocului disponibil sau pe o perioadă de timp determinată, specificată în ofertă.

Comunicarea cu magazinul virtual se poate realiza prin formularul de contact sau prin adresa de email: [office @ wowevents.ro]

 1. Politica de confidențialitate:

Niciun schimb de informații care are loc între cumpărător-vânzător/vânzător-cumpărător nu poate fi făcut public, fără acordul scris al părților.

Vânzătorul își rezervă dreptul de a utiliza informațiile cu caracter personal (nume, date de contact etc.) în vederea confirmării și a expedierii comenzii cumpărătoului.

Vânzătorul își rezervă dreptul, cu acordul utilizatorului, de a folosi datele cu caracter personal în vederea activităților de marketing (transmiterea de newsletter, a ofertelor etc.).

Vânzătorul își rezervă dreptul de a contacta vizitatorul magazinului virtual, dacă acesta din urmă a completat un formular de contact și solicită informații.

 1. Plata produselor 

Plata bunurilor achiziționate se poate face ramburs, la primirea coletului de către client, în baza chitanței fiscale întocmite de către curier.

 1. Litigii

Eventualele litigii se vor soluționa pe cale amiabilă de reprezentanții părților. În cazul în care nu pot fi rezolvate amiabil, ele vor intra în competența instanței legale.

Orice reclamații pe care clientul dorește să le fac pot fi trimise în scris prin email la adresa [office @ wowevents.ro]

 1. Legislație aplicabilă

Termenii și condițiile prezentului magazin online se supun Legii comerțului electronic nr. 365/2002, Legii nr. 449/2003 privind vânzarea produselor și garanțiile asociate acestora.

 1. Forța majoră

Niciun eveniment cauzat de forță majoră, așa cum este ea definită prin lege, care duce la nerespectarea actului de vânzare-cumpărare nu îi poate fi imputat uneia dintre părți.

Partea care invocă forța majoră trebuie să comunice celeilalte părți, în 48 de ore de la producerea forței majore, imposibilitatea de a respecta livrarea, respectiv cumpărarea produsului, la data stabilită.

Dacă acest fapt nu se reglementează în maximum 10 zile, atunci oricare dintre părți poate înceta respectarea contractului de vânzare-cumpărarea fără a se pretinde daune/interese de nicio parte.

 1. Returnarea produselor
  Produsele achiziționate de pe https://wowevents.ro pot fi returnate în termen de 10 zile, dacă nu corespund din punct de vedere al calității, dacă ambalajul original al produsului nu a fost deteriorat în niciun fel: crăpat, zgâriat, ținut în condiții improprii, astfel încât conținutul lui ar putea fi alterat, dacă produsul a fost deteriorat în urma transportului.

Nota privind drepturile de autor

Drepturile de autor asupra website-ului www.wowevents.ro si asupra continutului sau apartin © S.C By Carmen Events SRL. Toate drepturile rezervate.

Orice reproducere, stocare, in alte conditii decat cele premise, precum si orice punere la dispozitia publicului, transmitere a unei parti sau a continutului website-ului sau a oricarei pagini a acestuia sau realizarea de deep linking este supusa autorizarii prealabile.

Este interzisa, exceptand situatiile in care s-a obtinut autorizarea scrisa din partea Companiei, distribuirea, utilizarea si/sau orice exploatare de natura comerciala directa sau indirecta a continutului website-ului sau a oricarei pagini a acestuia, inclusiv prin prelucrarea informatiei in forma derivata, in totalitate sau in parte.

Politica de confidentialitate

Acest document stabileste si va face cunoscut modul in care S.C. By Carmen Events SRL. (Compania) utilizeaza si protejeaza orice informatii, cu caracter privat sau personal ori de business, pe care o oferiti in cursul vizitarii paginii de Internet www.wowevents.ro. Compania va asigura ca depune toate diligentele necesare protejarii datelor Dvs. confidentiale (date cu caracter personal sau aspecte privind viata privata rezultand din utilizarea website-ului).

Solicitarea, din partea Companiei, de furnizare a unor date prin care Dvs. veti fi identificat ulterior, cand utilizati website-ul sau anumite sectiuni, sau furnizarea datelor din proprie initiativa se va realiza cu respectarea Politicii de confidentialitate pe care o postam aici la dispozitia Dvs.

La anumite intervale de timp Compania poate schimba, in mod exclusiv, aceasta politica de confidentialitate – acesta fiind un drept rezervat, prin aducerea la zi si imbunatatirea politicii de asigurare a confidentialitatii, datorita dezvoltarii/schimbarii website-ului sau datorita oricaror alte motive. Dvs. va trebui sa verificati continutul acestei pagini, din cand in cand, pentru a va asigura ca schimbarile va sunt cunoscute. Aceasta politica de confidentialitate este efectiva si aplicabila incepand cu data 1 septembrie 2011. Schimbarea continutului politicii de confidentialitate nu poate fi conditionata. Va rugam consultati Politica de confidentialitate in mod regulat.

Ce date colectam

Utilizatorii sub 18 ani

NU VOM COLECTA SI NU VOM STOCA DATE PERSONALE ALE FANILOR/VIZTATORILOR CU VARSTA SUB 18 ANI. IN MASURA IN CARE PRIN MIJLOACE DOLOSIVE SAU DECLARATII FALSE AU FOST TRANSMISE SPRE STOCARE ASTFEL DE DATE ACESTEA VOR FI STERSE AUTOMAT DIN MOMENTUL IN CARE A AM LUAT CUNOSTINTA DE VARSTA REALA PRIN ORICE MIJLOACE.

Solicitam parintilor sa supravegheze navigarea copiilor lor pe Internet si orice servicii on-line solicitate de acestia, precum si sa-i atentioneze asupra importantei protejarii datelor lor cu caracter personal si a vietii private.

Urmatoarele informatii comunicate de catre Dvs., in mod voluntar, ca urmare a dorintei de interactionare cu/utilizare a website-ului sunt/pot fi colectate:

 • numele si prenumele si/sau nickname-ul;
 • informatii de contact incluzand telefon, adresa de e-mail si adresa postala sau de domiciliu/resedinta;
 • informatii privind cartea de credit in masura impusa de solicitarea Dvs. de cumparare de produse oferite spre vanzare pe website;
 • alte informatii relevante pentru sondaje si/sau oferte.

Cum utilizam datele pe care le colectam

Colectam aceste informatii pentru a intelege nevoile Dvs. si a va furniza informatii, servicii si produse care sa satisfaca nevoile si asteptarile Dvs. in special pentru urmatoarele motive:

 • crearea unei baze de date interna a fanilor/vizitatorilor nostri;
 • imbunatatirea comunicarii si crearea produselor si serviciilor dorite de publicul nostru, precum si a modalitatii de furnizare a acestora intr-o maniera cat mai facila si rapida;
 • in mod periodic, ati putea sa primiti e-mailuri cu informatii si stiri, eventual, chiar e-mailuri promotionale, pe adresa de e-mail pe care ati furnizat-o, despre produse, oferte speciale sau alte informatii pe care le apreciem utile pentru Dvs., incluzand dar fara a se limita la informatii despre terti;
 • din cand in cand am putea utiliza informatia pe care o furnizati pentru scopul unor analize care sa permita dezvoltarea unor sectiuni noi ale website-ului; caz in care va vom contacta prin e-mail, fax sau posta.
 • vom utiliza datele/informatia pentru a customiza pagina de Internet astfel incat sa o apropiem intereselor/preferintelor Dvs..

Securitatea

Va asiguram ca securizam informatia pe care o furnizati conform standardelor, in scopul prevenirii oricarui acces neautorizat sau dezvaluire neautorizata a datelor protejate. Compania utilizeaza procedurile standard potrivite pentru a asigura securitatea informatiilor pe care le colecteaza on-line.

Cum utilizam cookies

Un cookie este un mic fisier care solicita permisiunea de a se instala pe hard drive-ul computerului Dvs. Din momentul in care sunteti de acord cu plasarea acestui fisier, cookie-ul va ajuta la analizarea datelor. Cookie-urile permit aplicatiilor web sa va raspunda in mod individual. Aplicatia web va permite organizarea operatiilor conform nevoilor Dvs., adunarea si amintirea preferintelor Dvs.

Utilizam cookie-uri pentru scopul analizei statistice, datele fiind apoi indepartate din sistem. Aceasta ne ajuta sa analizam datele privind traficul pe pagina si sa imbunatatim pagina in scopul adaptarii ei la nevoile/interesele si sugestiile Dvs.

In general cookie-urile ne ajuta sa va furnizam un website mai bun dandu-ne posibilitatea sa stabilim care dintre paginile noastre le considerati interesante si care nu sunt interesante.Un cookie nu ne da in niciun caz acces la computerul Dvs. sau orice informatie despre Dvs., alta decat cele pe care Dvs. alegeti sa le faceti disponibile pentru scopurile indicate. Dvs. puteti accepta sau refuza cookie-urile. Cele mai multe dintre browserele web accepta cookie-uri in mod automat dar Dvs., in mod uzual, puteti sa modificati setarile browserului Dvs. pentru a refuza cookie-urile daca asa preferati.

Link-uri spre alte website-uri

Website-ul poate sa contina link-uri catre alte website-uri de interes. In orice caz, de indata ce ati folosit aceste link-uri si ati parasit website-ul nostru trebuie sa aveti cunostinta ca noi nu putem avea control asupra politicilor website-urilor pe care le vizitati astfel. Dealtfel, va aducem la cunostinta ca nu vom putea fi trasi la raspundere pentru protectia si confidentialitatea oricaror informatii si date pe care le furnizati in cursul vizitei unor asemenea website-uri, iar astfel de website-uri nu sunt guvernate de aceasta politica de confidentialitate. Dvs. va trebui sa actionati precaut, examinand declaratia de confidentialitate aplicabila website-ului in cauza.

Controlarea datelor Dvs.

Puteti alege sa restrictionati colectarea si utilizarea informatiilor Dvs. personale in urmatoarele feluri:

 • ori de cate ori sunteti solicitat sa completati un formular pe o pagina web cautati cutia care poate sa permita evitarea stocarii datelor pentru scopuri de marketing direct;
 • daca anterior ati acceptat sa va utilizam datele pentru primirea de stiri, participarea la concursuri, jocuri, forumuri de discutii, monitorizari, marketing direct, etc. si v-ati razgandit puteti trimite un e-mail la adresa [office @ wowevents.ro].

Compania nu va vinde, distribui sau inchiria informatiile Dvs. personale catre terti fara acordul Dvs. sau permisiunea legii. Compania va putea utiliza datele personale pentru a va transmite informatii promotionale despre produsele, serviciile, campaniile de promovare, precum si informatii asociate din partea unor terti pe care consideram ca le veti gasi utile si interesante, daca Dvs. veti opta astfel.

Dvs. veti putea solicita detalii privind datele Dvs. personale detinute de Companie aplicand prevederile Legii 677/2001. Daca doriti o copie a acestor date, copie, ce poate fi solicitata o data pe an, va rugam sa scrieti la adresa office@digitalgoal.ro.

In masura in care datele pe care le detinem nu sunt corecte si doriti actualizarea, corectarea lor va rugam sa ne transmiteti o solicitare si pe baza noilor date furnizate vom proceda la corectie/actualizare.

Website Disclaimer

Informatiile oferite de acest website au caracter general pentru vizitatori si caracter special pentru cumparatori. Acestea sunt oferite de Companie si, in timp ce aceasta depune eforturi pentru furnizarea unor date corecte, la zi si complete, precum si livrarea la timp a ofertelor si produselor totusi va informeaza ca nu isi asuma obligatia si nu garanteaza, nici expres, nici indirect cu privire la completitudinea si acuratetea datelor/informatiilor, potrivirea si disponibilitatea lor cu privire la website sau informatiile produsele si serviciile din sursa externa, dar nelimitata la o astfel de sursa.. In orice situatie in care utilizati informatiile si datele, continuturile sau aspectele de ordin grafic in alt scop decat cel al informarii generale va asumati toate riscurile cu privire la orice eroare sau neintelegere sau nefunctionalitate, etc.

In nici o situatie/caz Compania nu va putea fi tinuta si nu i se va putea angaja raspunderea pentru nici o pierdere, dauna de orice fel, incluzand dar fara limitare la daune sau pierderi indirecte sau decurgand din pierderi sau daune privind profituri pierdute rezultand din sau in legatura cu utilizarea website-ului sau a oricareia dintre paginile sale.

Prin intermediul acestui website veti fi in masura sa accesati alte website-uri care nu sunt sub controlul Companiei. Compania nu are control asupra continutului, naturii si disponibilitatii acelor website-uri. Includerea oricaror link-uri nu implica in mod necesar o recomandare sau o afiliere cu acele webite-uri sau o insusire a opinilor exprimate de acestea.

Compania depune eforturi pentru asigurarea functionalitatii normale a website-ului si a paginilor sale, insa, in nici o situatie aceasta nu isi asuma responsabilitatea si nu va putea fi facuta responsabila pentru indisponibilitati temporare ale website-ului datorita unor probleme tehnice care sunt in afara controlului sau.

Protejarea datelor cu caracter personal sau cele de natura bancara si securitatea

Compania se obliga sa respecte prevederile legale in vigoare cu privire la protectia si securitatea datelor colectate asa cum este indicat si in Termenii si Conditiile de utilizarea a website-lui.

Actualizare 04.08.2020