3 criterii pentru alegerea corecta a locatiei pentru o nunta WOW

Planificarea nuntii necesita atentia la fiecare detaliu, iar locatia este printre primele lucruri de care trebuie sa va preocupati pentru ca petrecerea sa fie una de poveste. Fie ca optati pentru locatii de nunta in aer liber, un salon de evenimente sau un restaurant pentru nunta, alegerea presupune cateva criterii de care ar fi recomandat sa tineti cont pentru cea mai frumoasa zi a vietii voastre. 

1.Alegeti tipul locatiei in functie de amplasare, capacitate, timpul de deplasare intre biserica si restaurant si desigur, preferintele voastre. – Este esential sa tineti cont de proximitatea locatiei unde va avea loc evenimentul pentru a economisi timp intre ceremonia religioasa si petrecere. De asemenea, aflati informatii despre capacitatea locatiei pentru ca invitatii sa se simta in siguranta si sa beneficieze de suficient spatiu pentru distractie. Nu in ultimul rand, alegeti cu inima. O locatie pe gustul vostru si amenajata pe masura este cheia pentru o reusita garantata a evenimentului.  

2. tineti cont de lista invitatilor la nunta – in functie de numarul de invitati pe care il aveti pe lista, alegeti o locatie a carei capacitate maxima sa permita numarul respectiv. Mai mult, luati in considerare faptul ca veti avea nevoie de spatiu suplimentar pentru dansul mirilor sau alte servicii precum candy bar-ul, photo corner-ul, barul pentru branzeturi sau pentru scena unde vor performa trupa sau artistii invitati. 

3. Cititi recenziile clientilor – Care sunt parerile clientilor despre locatie? Ce tipuri de recenzii au pe retelele sociale si pe Google? Rezervati-va timp pentru o documentare amanuntita si puneti accentul pe flexibilitatea de care dau dovada, respectul pe care vi-l acorda inca de la prima interactiune si respectarea calitatii serviciilor achizitionate. in general, este important sa primesti sfaturile corecte daca tu iei decizii gresite.

Speram ca aceste cateva sfaturi v-au fost de ajutor in alegerea locatiei de vis pentru evenimentul vostru, iar pentru solutii personalizate, solicitati o oferta aici si bifati categoria locatii sau alte categorii de interes. 

Asteptam cu nerabdare sa ne povestiti despre evenimentul vostru WOW! 

Carmen Ionita – Event Planner WOW Events

Comments

mood_bad
  • Momentan nu exista niciun comentariu. Fii tu primul!
  • chat
    Add a comment