6 lucruri de retinut cand organizezi nunta pe cont propriu

Planificarea nuntii perfecte pas cu pas incepe cu mult timp inainte de ziua cea mare. Noi va incurajam in acest proces pentru ca stim ca nimic nu se compara cu  satisfactia ca nunta este rezultatul muncii voastre. Asadar, va recomandam o lista completa ce contine etapele organizarii unei nunti pe cont propriu, pentru ca totul sa iasa asa cum ati visat. 

Care sunt detaliile pe care trebuie sa le organizati?

1. Bugetul nuntii – incercati sa faceti o lista generala de cheltuieli, iar bugetul pentru nunta sa includa tot ceea ce va doriti. Noi va punem la dispozitie o lista de furnizori de nunti de la care puteti consulta oferte personalizate pentru evenimentul vostru special. 

2. Programul nuntii si traseele aferente – intocmiti un desfasurator de nunta pe ore pentru ca fiecare moment sa se intample la timp. Totusi, puteti opta pentru o sedinta de consultanta de 2 ore cu echipa WOW Events unde veti primi cadou programul nuntii, iar specialistii nostri va vor indruma pentru planificarea nuntii pas cu pas, pe cont propriu, de la A la Z.

3. Calitatea serviciilor – Este important sa va bazati pe serviciile unor furnizori de organizare de evenimente care ofera un raport bun calitate-pret si care propun contracte avantajoase pentru ambele parti. Asigurati-va ca aceste colaborari sunt de incredere, cereti mai multe detalii si informati-va pentru ca reusita evenimentului vostru sa fie garantata.

4. Serviciile Foto – Video – stim deja ca o imagine face cat o mie de cuvinte, asadar fotograful si videograful trebuie sa fie profesionisti. Datorita lor veti avea parte de cele mai emotionante amintiri ale nuntii voastre. Verificati site-urile lor de prezentare unde puteti vizualiza portofoliile personale si optati pentru cei care se potrivesc stilului vostru. 

5. Dorintele voastre si ale familiei – Suportul familiei este printre cele mai importante aspecte, asa ca nu il neglijati si aflati de la inceput care sunt dorintele de ambele parti pentru a gasi o cale de mijloc si pentru a respecta aceste dorinte pe tot parcursul organizarii evenimentului.

6. Alegeti un concept – E important sa stiti ce vreti, stabiliti impreuna un concept, o tematica, iar in functie de aceasta alegeti muzica, florile, decoratiunile si culorile potrivite pentru ca totul sa fie unitar, iar invitatii sa aiba amintiri de neuitat. 

Cand reusim sa spunem ca nunta a fost “WOW”? 

Nunta a fost WOW cand o simtiti ca pe o nunta in adevaratul sens al cuvantului, ca pe un eveniment unic, si nu ca pe o povara sau obligatie. Cand va puteti permite sa beti relaxati un pahar de vin cu o saptamana inainte de nunta si sa va destindeti macar o zi, cand v-ati bucurat si nu v-ati suparat in ziua nuntii, cand o simtiti prin toti porii WOW si mai ales cand nu ramaneti cu credite greu de achitat dupa nunta. Nu uitati ca in 2021 se gasesc solutii potrivite pentru orice buget.

Daca nu ne crezi, te asteptam impreuna cu partenerul la o sedinta de consultanta personalizata. 

Carmen Ionita – Event Planner WOW Events

Comments

mood_bad
  • Momentan nu exista niciun comentariu. Fii tu primul!
  • chat
    Add a comment