Sfaturi pentru alegerea meniului pentru nunta

Meniul evenimentului este una dintre principalele atractii ale petrecerii si trebuie sa satisfaca gusturile si celor mai pretentiosi dintre invitati. Pentru o alegere potrivita, insa, trebuie sa tineti cont de cateva criterii. 

Primul lucru la care trebuie sa va ganditi este faptul ca nu e doar o cina in doi, ci o adevarata desfasurare de forte, asadar luati in considerare o varietate de aperitive, feluri principale si deserturi pentru ca fiecare invitat sa fie incantat de alegerea culinara. Optional puteti include si un meniu vegetarian. 

Meniul nu este o alegere intamplatoare sau o simpla lectura a unor preparate, ci inseamna o degustare atenta. Recomandarea este sa cereti si sa platiti, daca nu sunt deja incluse, minim doua meniuri, daca nu aveti mai multe tipuri de ales. Acordati-va timp pentru a alege cea mai potrivita (si delicioasa) varianta si experimentati. Daca alegeti meniul special, acesta trebuie sa fie extra clasicului si sa aveti minim trei feluri de mancare la farfurie clasic daca stiti ca invitatii apreciaza mai mult acest tip de servire. 

Aperitivul reprezinta prima impresie si cea mai importanta. Alegeti gustari suficiente si evitati mezelurile. In plus fata de faptul ca nu sunt sanatoase, ele nu mai sunt de mult timp apreciate de invitati. Tineti cont si de plating-ul aperitivului si al intregului meniu. Acesta va da o nota de eleganta mesei. 

Acordati o atentie sporita bauturilor. Ele trebuie sa fie intotdeauna de calitate, asadar discutati cu restaurantul sau cu event planner-ul. Desigur, optati pentru varietate, cu si fara alcool si includeti minim doua bauturi speciale pentru doamne. 

Dulciurile si candy bar-ul trebuie de asemenea alese cu grija. Asigurati-va ca arata estetic, ca sunt suficiente si gustoase. Formele, culorile si designul pot fi adaptate astfel incat sa se potriveasca tematicii evenimentului, iar pentru un final spectaculos, tortul trebuie sa fie unul cu adevarat WOW.  

Carmen Ionita – Event Planner WOW Events 

Comments

mood_bad
  • Momentan nu exista niciun comentariu. Fii tu primul!
  • chat
    Add a comment