MAMALINA, la plăcinte, înainte!

MAMALINA, plăcintăria moldovenească, şi-a început activitatea în 1992, la Chişinău. De acum, se pot bucura de savoarea plăcintelor moldoveneşti artizanale şi cei din Bucureşti fiindcă MAMALINA a ajuns în capitală. Dacă ai un eveniment sau doar ţi-e poftă într-o zi de o plăcintă adevărată, apelează la MAMALINA. Aici, plăcintele sunt proaspete, făcute în fiecare zi, nici vorbă de produse congelate. Au doar ingrediente naturale, fără urmă de conservanţi sau potenţiator de aromă, deci ştii exact ce mănânci.

Imaginează-ţi că la evenimentul tău, fie că e nuntă, botez sau petrecere privată, înlocuieşti celebrul Candy Bar cu un Pie Bar. În Moldova deja există acest obicei, de ce să nu-l adoptăm şi noi? Pe lângă faptul că ne vom surprinde invitaţii prin originalitate, le vom oferi acestora un răsfăţ culinar autentic. Plăcintele proaspete au ingrediente naturale şi satisfac atât gusturile celor care îşi doresc ceva dulce, cât şi acelora care preferă plăcintele sărate. Poţi să optezi pentru plăcinte cu vişine, măr, dovleac, halva sau pentru cele cu brânză, cartofi ori varză. Toate sunt realizate dintr-un aluat plămădit cu pasiune de oameni cu experienţă de zeci de ani. După cum spun chiar ei: “plămădesc aluatul, îl lasă la odihnit, apoi îl întind până devine subţire ca o coală de hârtie, adaugă umplutură, le răsucesc şi apoi le pun la copt”. Produsul final se topeşte în gură, pur şi simplu.

MAMALINA s-a gândit şi la cei îndrăgostiţi de produse naturale, care au o aniversare sau un eveniment important la firmă sau în familie şi care vor să se răsfeţe cu gustul unui tort de excepţie, unicul pe care îl oferă MAMALINA, cu gust pregnant de miere şi cu un strat de vişine dulci acrişoare. Se numeşte Medovik, este creat după o reţetă rusească şi poate fi comandat în două dimensiuni: mare –Medovik şi mic – Baby Medovik. Toţi cei care l-au încercat au recunoscut că aşa bunătate de tort n-au mai mâncat niciodată.  

MAMALINA îţi oferă şansa să fii original atunci când organizezi un eveniment şi să-ţi surprinzi plăcut invitaţii cu plăcintele proaspete dulci ori sărate şi cu tortul lăudat de toată lumea, realizat din produse naturale, fără conservanţi ori potenţiator de aromă.

Răsfăţul cu plăcinte moldoveneşti este la un click distanţă de tine. Pe www.mamalina.ro vezi, alegi, comanzi cele mai bune plăcinte moldoveneşti!

Poftă bună!

Comments

mood_bad
  • Momentan nu exista niciun comentariu. Fii tu primul!
  • chat
    Add a comment