Bogdan Vlădău Band, alegerea perfectă pentru evenimentul tău

Bogdan Vlădău şi trupa sa abordează toate genurile muzicale

Bogdan Vlădău este foarte cunoscut publicului în calitatea sa de model şi om de televiziune. De 8 ani însă Bogdan şi-a înfiinţat propria trupă de muzică şi astfel, Bogdan Vlădău Band s-a impus în showbizz ca trupa care poate transforma orice eveniment într-unul de neuitat. Abordează genuri muzicale variate, de la pop, latino, rock, până la muzică populară, iar preţul pe care îl cere pentru prestaţie este unul decent. Mai multe amănunte vom afla în interviul pe care Bogdan Vlădău l-a oferit în exclusivitate pentru Wow Events.     

Pentru început, spune-ne care sunt noutăţile din viaţa ta personală. Ştim că s-a produs un eveniment fericit în familia ta. 

Daaa… s-a produs cel mai fericit moment din viaţa mea de până acum, cu siguranţă. Îmi doream de mult să fiu tată şi chiar îmi doream să am o fetiţă. Nu pot să spun că realizam de la începutul sarcinii, frumuseţea şi dimensiunea lucrurilor pe care le voi simţi.

Cum te adaptezi noului rol din viaţa ta, acela de tată? Simţi că ţi s-a dat viaţa peste cap, în sensul bun, evident?

Pot să spun că viaţa mea a căpătat un sens nou şi am un scop mai presus de ce era până acum. Am tot vorbit cu cei mai buni prieteni ai mei care şi ei au fetiţe şi toţi îmi spuneau că nu e un sentiment uşor de descris, ci mai degrabă trebuie trăit ca să-l poţi înţelege.

Cum împărţiţi sarcinile în familie, acum, când a apărut un nou membru? 

Ne ajută foarte mult mama soacră, ca să fiu totalmente sincer, altfel nu ştiu cum am fi putut să facem şi treabă, pentru că amândoi avem multă treabă de făcut, Gina cu atelierul de haine iar eu cu proiectul meu de fitness, cu bandul cu care fac doar repetiţii deocamdată pentru că s-au cam anulat toate evenimentele noastre din 2020. Suntem norocoşi pentru că primim ajutor cu micuţa Katia, singuri nu cred că ne-am fi descurcat. Să găseşti un echilibru este destul de greu în ziua de azi, cu atât mai mult cu cât, parcă ziua trece mai repede ca niciodată, parcă minutul nu mai are 60 de secunde, ci 20.

Pandemia care a afectat întreaga planetă v-a afectat şi vouă munca. Cum aţi făcut faţă? 

Mie personal, pandemia mi-a anulat sau mutat pe 2021 toate evenimentele la care trebuia să cânte Bogdan Vlădău Band, cu precădere nunţi, botezuri şi corporate parties.

Am avut mare noroc că am reuşit să plec din jungla din Republica Dominicană chiar la începutul pandemiei când încă lucrurile nu erau foarte stricte la nivel mondial. Dacă întârziam cu 2 săptămâni erau şanse mari să nu mai pot ajunge în ţară la soţia mea şi să pierd o mare parte din frumuseţea sarcinii. A fost divine timing cum spun americanii!

Gina are un brand de haine, Silkplicity, un brand foarte popular printre vedetele autohtone, dar nu numai. Ea făcea cu precădere rochii pentru evenimente şi cum evenimentele au cam dispărut, la fel şi comenzile. A scos, în schimb, o linie de tricouri foarte căutate recent şi putem spune că s-a relansat business-ul.

Având în vedere că au fost interzise concertele, evenimentele, ce se întâmplă cu Bogdan Vlădău Band?

Bogdan Vlădău Band repetă în continuare, că doar nu va dura la nesfârşit această pandemie. Totul trece şi viaţa îşi va relua cursul normal, cu siguranţă.

Eşti om de televiziune, model, ce te-a determinat să începi şi o carieră muzicală?

Muzica mi-a adus bucurie în suflet încă de mic când fredonam prin casă muzica lui Michael Jackson sau AC/DC. Tatăl meu a fost basist şi vocal într-o trupă cunoscută a vremii respective şi probabil că dragostea pentru muzică mi s-a transmis şi de la el. Deci pasiunea pentru muzică a existat dintotdeuna. M-am decis în 2012 că vreau să fac o carieră din muzică, în momentul în care am fost remarcat de Roton Music şi am semnat cu ei. Am început singur, dar după ce am cântat pe o scenă prima dată cu o trupă mi-am spus că trebuie neapărat să-mi fac trupă. Apogeul a fost când am cântat cu filarmonica şi cu tenorul Vlad Miriţă, “O sole mio”! 

Am şi câteva melodii proprii, dar care au avut mai mult succes în afara ţării decât în România. Chiar am intrat în top 3 în unele ţări la radio, la un moment dat.

La ce tip de evenimente participi împreună cu trupa?

În 8 ani de activitate am participat la concerte în tot felul de locaţii, de la zilele oraşelor, nunţi, botezuri, petreceri de firmă, zile de naştere până la concerte cu orchestre simfonice. O plăcere şi o onoare deosebită să cânţi cu 50 de muzicieni în acelaşi timp pe aceeaşi scenă.

 Ce stiluri de muzică abordaţi?

În ultima perioadă am abordat foarte multe stiluri, de la latino, dance, pop, rock, muzică uşoară românească şi chiar muzica populară. Cântăm cam tot ce este în vogă şi se cere la o nuntă sau un botez. Bogdan Vlădău Band a devenit uşor, uşor, un cover band cu un solist un pic mai cunoscut ca de obicei în cover banduri.

Cânţi doar cu trupa sau accepţi să participi la evenimente să cânţi şi singur?

Cânt cu trupa în principal, dar atunci când locaţia sau partea tehnică nu permite, cânt şi singur.

Prefer să cânt cu trupă, sună mai bine şi concertul are alt vibe când e totul live. Ne-am achiziţionat şi tot ce înseamnă backline şi sonorizare de înaltă calitate şi ar fi păcat să nu o folosim.

Cum veţi proceda odată cu reluarea evenimentelor, cu cele care au fost amânate sau anulate, dar pentru care se plătise un avans?

Bineînţeles că dacă vor vrea să reprogrameze vor avea prioritate şi vom lua în calcul şi avansul deja plătit, eu cred că aşa ar fi uman şi corect.

O parte din ele s-au mutat în 2021. Eu sunt sigur că există viaţă şi după coronavirus!

Care este preţul aproximativ pe care ar trebui să-l plătească un organizator care-şi doreşte să cânte Bogdan Vlădău Band la evenimentul său? 

Depinde foarte mult de unele detalii. Dacă cânt singur sau cu band, dacă vin cu sunetul meu sau nu, câte reprize îşi doresc să cântăm şamd. Sunt discuţii pe care Carmen Ioniţă de la Wow Events le poartă pentru mine şi o face foarte bine. Dar ca să dau nişte cifre, preţul variază între 1500 şi 5000 euro.

Interviu de Nouria Nouri

Credit foto: Arhiva personală

Comments

mood_bad
  • Momentan nu exista niciun comentariu. Fii tu primul!
  • chat
    Add a comment