Interviu WOW cu Ivona Nenu – Wedding Planner

Ce le spunem celor care isi planificasera nunta/botezul anul acesta ?

Primesc zilnic zeci de mesaje de la miri care sunt inca indecisi, impovarati de grija, nu stiu care este cea mai buna solutie pentru ei, pentru familia lor, pentru banii dati pana in acest moment. Este greu pentru cei care se hotarasc sa mute sau sa anuleze pentru ca este un eveniment foarte important pe care il astepti toata viata si ti-l imaginezi in cel mai frumos fel posibil.

Mirii mei deja s-au decis sa reprogrameze evenimentul pentru 2021, este foarte adevarat ca majoritatea stau in Austria, Elvetia, Mexic, Singapore, vorbim despre evenimente de peste 100 de persoane, dintre care mai mult de jumatate dintre invitati ar fi trebuit sa calatoreasca din afara Romaniei. Si luand toate aceste lucruri in calcul au decis ca prefera sa astepte cu drag nunta la anul decat sa astepte cu grija sa vada ce se va intampla anul acesta.

Si mai sunt evenimentele mai mici de tip cununie civila sau botez unde cuplurile inca asteapta publicarea informatiilor oficiale pentru a lua o decizie, pentru a vedea care este cea mai buna dar si sigura data pentru ei.

Povestile sunt multe, vorbesc cu mirii mei foarte des si aproape la orice ora caci suntem pe fusuri orare diferite si incerc sa fiu alaturi si de oricine imi scrie, desi nu poate sti nimeni care este cea mai buna solutie pentru fiecare in parte.

Reprogramam sau mai asteptam?

Pentru cei care inca nu stiu ce decizie sa ia – propunerea mea este sa gaseasca o data de back-up impreuna cu furnizorii, o data libera in calendarul tuturor si cu acordul lor – sa o pre reserve. Si sa ia decizia finala fie cand lucrurile se clarifica, fie daca unul dintre furnizori anunta ca a fost solicitat pentru data respectiva de alt cuplu.  E important ca mirii sa se gandeasca la aceste lucruri din timp pentru a avea sansa sa poata lucra cu echipa pe care s-au straduit din greu sa o gaseasca, sa fie pe gustul lor si in bugetul alocat.

Pentru ca intradevar, cred ca vom vorbi despre o aglomeratie de date, in 2021 vor fi si nuntile celor din 2020, dar si evenimentele celor care planuiesc anul acesta sa se casatoreasca anul viitor. Si cred ca vor fi luate in calcul fata de alte situatii si zilele de vineri care beneficiaza si de discount.

Iar daca aveam in plan un botez sau o cununie civila, o solutie poate fi sa mergem la biserica sau la Starea Civila in limita numarului de persoane admis si sa mutam petrecerea mare pentru cand va fi posibil.

Cum ne vom adapta situației?

Cel mai important este sa fim sanatosi, sa ii stim pe cei dragi bine si langa noi si pe restul le vom face cu siguranta la timpul lor.

Comments

mood_bad
  • Momentan nu exista niciun comentariu. Fii tu primul!
  • chat
    Add a comment