We Do WoW Events organizează evenimente la distanţă

Nicio pandemie din lume nu poate îngrădi creativitatea, sclipirea şi experienţa echipei WeDoWowEvents care odată cu noile restricţii în ceea ce priveşte organizarea de evenimente şi-a concentrat întreaga atenţie în organizarea de evenimente la distanţă. Şi nu, nu ne referim doar la cele online, ci la unele cât se poate de reale.

În ce constă organizarea evenimentelor  la distanţă?

WeDoWowEvents împreună cu ceilalţi parteneri de pe platforma wowevents oferă sărbătoriţilor kit-uri de cadouri pentru prietenii lor, cunoştinţele ori partenerii de business cu ocazia zilelor de naştere, a aniversărilor de familie ori de la serviciu.

Cine asigură diversitatea produselor pe care le poate conţine un kit cadou sau de petrecere?

Noi împreună cu furnizorii noştri pe care îi invităm să ni se alăture pe platforma wowevents. În acest fel, surprizele pe care le vom face vor conţine atât variante oferite de producători români, cât şi produse internaţionale, cu totul şi cu totul speciale. Noi ştim ce să recomandăm clienţilor noştri fiindcă în urma experienţei pe care o avem am înţeles că un astfel de kit reprezintă persoana care îl oferă, dar şi pe cea care îl primeşte.  

Ce trebuie să faci pentru a oferi o surpriză de acest gen?

Apelezi la echipa WeDoWowEvents, îţi stabileşti un buget, iar noi ne vom încadra în el şi vom oferi o surpriză din partea ta protagonistului zilei. Efectul WOW e garantat. O spunem din experienţă, deja.

Cui se adresează genul acesta de eveniment?

Tuturor este răspunsul cel mai exact. Oricine poate îndrăzni să-şi surprindă apropiaţii, totul depinde doar de imaginaţia clientului fiindcă noi acceptăm şi ducem la bun sfârşit orice provocare. Cea mai recentă, de exemplu, a fost să transformăm casa şi balconul unei sărbătorite într-o adevărată florărie. Lucru pe care l-am şi realizat cu ajutorul Baiatului cu Flori care de 10 ani livrează buchete de flori lucrate cu mare grijă şi înţelege că fiecare ocazie este o ocazie importantă.

Cine garantează reuşita unui eveniment la distanţă organizat de noi?

Carmen Ioniţă, event planner-ul WoDoWoW Events, cu vastă experienţă în domeniu şi cu o mare ştiinţă în adaptibilitatea lucrului cu clienţii, lucru care a provocat-o să iniţieze acest concept nou, o idee strălucită pe care vrea s-o dezvolte în această perioadă deosebită, dar şi pe viitor. 

.

Ce poate conţine un kit de cadou sau de petrecere?

Împreună cu partenerii noştri de pe platforma wowevents personalizăm surprizele în funcţie de persoanele cărora ne adresăm. Putem oferi kit-uri care conţin flori, baloane, şampanie, cocktail-uri, shot-uri şi orice ar putea aduce bucurie persoanei pe care vrei s-o surprinzi.

Care este preţul organizării unui astfel de eveniment la distanţă?

Preţurile sunt adaptate aşteptărilor clienţilor: corecte şi avantajoase.

Unde se poate organiza un eveniment la distanţă marca WeDoWoW Events?

Oriunde în ţară, acolo unde oamenii îşi doresc să se apropie unii de alţii şi să-şi transmită sentimentele şi aprecierea cu ajutorul nostru, persoanelor importante din viaţa lor.

De ce să ne alegi pe noi pentru organizarea unui eveniment la distanţă?

Pentru că avem experienţă, know-how, relaţii, iar echipa WeDoWoWEvents este smart şi nu se dă în lături de la nicio provocare. Pentru că în această perioadă am oprit organizarea evenimentelor “tradiţionale” şi ne-am concentrat toată atenţia asupra livrării fericirii la domiciliu şi  asupra evenimentelor la distanţă, având tot interesul ca acestea să devină memorabile, aşa cum au fost toate cele organizate de noi, de-a lungul celor 10 ani de experienţă în domeniu.

Cine garantează reuşita unui eveniment la distanţă organizat de noi?

Carmen Ioniţă, event planner-ul WoDoWoW Events, cu vastă experienţă în domeniu şi cu o mare ştiinţă în adaptibilitatea lucrului cu clienţii, lucru care a provocat-o să iniţieze acest concept nou, o idee strălucită pe care vrea s-o dezvolte în această perioadă deosebită, dar şi pe viitor. 

Credit foto: Lovelight Photography

Comments

mood_bad
  • Momentan nu exista niciun comentariu. Fii tu primul!
  • chat
    Add a comment