Despre noi

Sebi David este interpret de folclor muntenesc și cu un repertoriu vast, cucerește publicul prin glasul și timbru său aparte, dar și prin portul tradițional muntenesc.

Sebi știe să-și adapteze piesele pentru orice gen de public. Cu profesionalism și pasiune, transformă fiecare apariție pe scenă într-un adevărat regal, pe care iubitorii de muzică îl așteaptă de fiecare dată. Mereu cu zâmbetul pe buze, artistul încântă publicul și îl cucerește cu fiecare vers.

Programul ca invitat special

Vă oferă SHOW garantat și muzică LIVE, cântă cu orice orchestră, taraf, band, trupă sau pe baza negativelor.

Are apariții TV la posturile naționale: Pro Tv, emisiunea "La Măruță", Kanal D - "Teo show", Antena Stars - "Star matinal", "Agenția VIP", dar și la alte posturi.

Genuri muzicale: Repertoriu propriu, Muzică populară din Muntenia, Muzică de petrecere.

____________________________

La doar 25 de ani am reușit să mă afirm pe cele mai mari scene naționale și internaționale! Dorința mea cea mai mare este să cânt și să-i încânt pe români și să duc mai departe cântecele tradiționale și portul popular.

De-a lungul drumului meu în folclorul românesc am participat la numeroase festivaluri și concursuri atât naționale, cât și internaționale. În acest timp am dus cântecul popular din Mușcel în întreaga țară la diverse festivaluri și concursuri cum ar fi: Festivalul Național ,,Chindia" Târgoviște unde am obținut Locul I; Festivalul de Muzică Veche de la Craiova unde am obținut Marele Premiu. În anul 2012 am obținut titlul de ,,Cel mai frumos Argeșean". Concursul Județean ,,Cântecele Argeșului" unde am obținut Locul I; Concursul Internațional ,,Staruri pentru Italia" unde am obținut Trofeul.

Am absolvit Facultatea de Teologie, Litere, Istorie și Arte; secțiile Muzică și Teologie Ortodoxă.

De ceva timp am terminat cele două facultăți fiind licențiat cu media 10 la Secția Muzică și în același timp am ieșit șef de promoție 2014 - 2017.

În prezent sunt Profesor de Canto Popular, Inițiere Muzicală pentru preșcolari și Pian secunda, Solist Vocal al Ansamblului Profesionist ,,Doina Bascovului" din Comuna Bascov; Ansamblului ,,Ciuleandra" din Orașul Topoloveni; Ansamblului ,,Chindia" din Comuna Călinești și Dirijorul grupului vocal ,,Pădureanca" din Comuna Bogați.

Am lansat primul CD în anul 2013 care se intitulează ,,Pentru mândra cânt cu dor".

Am avut oportunitatea să reprezint Județul Argeș în Parlamentul European de la Strasbourg, fiind Europarlamentar pentru o săptămână cu sprijinul concursului ,,Euroscola".

Video
Contact direct

mood_bad
  • Momentan nu exista niciun comentariu. Fii tu primul!
  • chat
    Adauga review