Despre noi

O comunitate de artisti si oameni creativi care presteaza de la festivaluri si cluburi, la evenimente private, corporate cu productii, remixuri si adaptari, realizate la propriul studio de productie & casa de discuri si pana la proiecte internaţionale. Mai exact la noi gasesti DJ, MC, Cover bands si artisti care fac tot posibilul ca petrecerea ta sa fie cea mai reusita.

Totul a inceput ca o pasiune pentru muzica de calitate, iar mai apoi a luat nastere acest proiect prin care urmarim de fapt, să impartasim cu oamenii clipa de a trai si experientele noastre prin diferite tipuri de evenimente, petreceri si festivaluri.

Din 2007 oferim DJ, MC, Concepte de show, programe animatie si artisti live la Cluburi, Petreceri Private, Evenimente, Festivaluri din Europa.

DJ-ii au prestat în multe cluburi de noapte si festivaluri din România, Europa si SUA, mii de petreceri de companie si evenimente private cu multe liveband-uri / acte diferite, emisiuni TV, muzicale, radio, spectacole de moda, evenimente de mare si zapada si multe altele: TiMAF, Romanian Ski Days, Sea & Snow, Green sensation, Overnight, Snow Land, DAVA festival.

Evenimetele organizate de noi sunt diferite de cele clasice, pe langa faptul că muzica este creata de noi, scopul final este ca lumea sa zica ca da, a fost o petrecere reusita si ca s-au distrat mai bine ca niciodata. Pasiunea pe care o punem în fiecare eveniment, pentru ca daca nu pui pasiune in ceea ce faci atunci nu prea iese nimic. Dar si faptul ca folosim echipamente profesionale, iar evenimentele la care am participat sunt: UNTOLD, SNOW Fest, WinterTour, Sports Festival, DAVA festival, Share Cluj, TiMAF.

Disc Jockey (DJ) si acusticieni atestati si cu licente: Cristian-Daniel Rusu (CDj), Raul Rusu (Carleys), Dragos Marginean (Draos) + 2 DJ in formare

Atuurile noastre:
Experienta de peste 19 ani la diferite evenimente in Romania, Ungaria, Olanda, UK, USA, Serbia, Franta, Austria, Italia, Spania, Germania, Bulgaria, Suedia, Grecia, ASIA

Rezidenta : SNOW FEST Romania, Austria, Italy & France 2010-prezent
Rezidenta : UNTOLD Festival 2015-prezent
Rezidenta : WinterTour 2019-prezent

Contact direct

Regiune
mood_bad
  • Momentan nu exista niciun comentariu. Fii tu primul!
  • chat
    Adauga review