.evenimente

BancFest level 5

BancFest level 5

Crezi ca e doar un concurs de bancuri?
... e mult mai mult    Imagineaza-ti un loc in aer liber, unde sa-ti duci prietenii si sa va amuzati ascultand peste 100 de bancuri live, unde tu poti decide care banc e cel mai bun si de unde tu si prietenii tai puteti pleca cu o multime de premii.

    De-acum imaginatia ta poate deveni realitate, pentru ca te invitam la cea de-a 5-a editie Banc Fest, Marti, 19 iulie, pe terasa de la Porto Arte, incepand cu ora 20 sa razi pana nu mai poti. Nu-ti face griji, suntem pregatiti pentru urgente si-ti vom aplica cea mai buna Terapie din oras, cea de la Clinica de Bere!

    Ofera-ti o seara de mega-distractie cu gasca si asigura-te din timp ca vei ocupa locurile din fata la cel mai tare concurs de bancuri din oras.

    Daca iti surade mai mult scena, desfasoara-te, noi ne vom asigura ca merita si iti vom pune la dispozitie premii in valoare de 1500 de Lei. Inscrierea la concursul de bancuri este gratuita!

Pretul biletului pentru spectatori este de 15 Lei. Participarea la acest eveniment se face doar pe baza de rezervare la:

Marius: 0749141703;
Tibi: 0721238611
office@wowevents.ro
www.wowevents.ro

Sponsorii acestui eveniment sunt: Clinica De Bere, Arena Aquasport, Megazone Timisoara, Dow Media, DC Print Media, Red Motor Timisoara, Grill Sarbesc, Porto Arte, Printtech Timisoara si R.A.T.T.

Partenerii Media: Kiss FM, Opiniatimisoarei.ro, Zile si Nopti, TimisoaraAzi.ro, E-timisoara.info, Timisoreni.ro, InOras.ro.