.despre noi

WOW Events organizeaza in Timisoara evenimente inedite dupa retete proprii, astfel credem ca putem schimba “aerul” banal care ne intampina la majoritatea evenimentelor din orasul nostru.

De ce WOW?
Pentru ca respectul fata de oameni este un principiu de baza in activitatea noastra, deoarece, reusim sa transformam chiar si ideile obisnuite in ceva inedit si WOW, lucru ce nu poate fi indeplinit decat cu o atentie la detalii dusa la extrem. Am cautat definitia organizatorului de evenimente, nu ne-a placut niciuna, asa ca pe langa cele amintite mai sus nimic nu ar fi posibil fara pasiune, daruire si sa crezi in ceea ce faci. Intr-o Romanie anormala, noi ne propunem sa cream o stare normala.

Scurt Istoric:
N-ar fi fost WOW Events fara experimentul din data de 07.10.2010, cand am organizat Banc-Fest, prima editie a celui mai cunoscut concurs de bancuri din Timisoara. Succesul ne-a obligat sa livram in continuare rasete la sute de oameni, astfel am continuat traditia unui eveniment care a devenit un brand local. Ne-am oprit o secunda, ne-am reglat pulsul, si am pornit la drum cu gandul de a dezvolta alte evenimente inedite, cel putin de aceeasi valoare…. Din acest motiv puteti spune astazi WOW Events.


Toti avem defecte, nici noi nu facem exceptie:
Marius
Dalea Marius Adrian
maritm226986@yahoo.com
0749.141.703
Tibi
Izmendi Tibor
izmendi_tibor@yahoo.com
0721.238.611